Ny rekord med elevbedrifter på Konsvik skole!

På foreldremøte på Konsvik skole den 7. Februar 2018 ble årets elevbedrifter presentert. Dette var ny rekord ved skolen der samtlige elevene på ungdomstrinnet var involvert i en elevbedrift. Til sammen var det 3 elevbedrifter på skolen som alle hadde salgsboder og som presenterte elevbedriften for foreldre, lærere og politikere. Alle produktene ble «revet bort» av kjøpeglade foreldre og politikere og pengene skal brukes på elevenes klassetur.

Saaperiet

Elevbedrift i Konsvik - Klikk for stort bilde

En elevbedrift som produserer og selger eksklusive såper med fantastisk duft og lang holdbarhet. Bedriften reklamerer med at denne såpen ikke bare gjør deg ren, med den lukter så godt at du sannsynligvis ønsker å ha den i stuen fremfor på baderommet.

Bygdas klassikere

Elevbedrift i Konsvik - Klikk for stort bilde

En elevbedrift som har spesialisert seg på gode gammeldagse klassikere ved fremstilling av søtsaker og karameller. I følge bedriften er disse oppskriftene godt bevarte hemmeligheter som de har fått formidlet og videreforedlet fra eldre generasjoner. Bedriften reklamere med at produktene best kan beskrives med «fantastisk» - intet mer, intet mindre.

Snurrebakeriet

Elevbedrift i Konsvik - Klikk for stort bilde

Er elevbedriften som har spesialisert seg på bakervarer og kjeks som er laget fra grunnen av og som leveres rykende fersk i en helt unik kvalitet. Bedriften hevder å ha «Best Price Guarantee» og jo flere kjeks du kjøper – jo billigere blir det.

Bedriften dokumenterte effekten av kjeksinntaket med en stigende kurve av velbehag og lykke – og dersom lykkefølelsen skulle være avtakende, er det bare å fylle på med ytterligere kjeks fra Snurrebakeriet.

Rektor ved skolen, Tore Ramberg var meget fornøyd med innsatsen av årets elevbedrifter. Han sier at entreprenørskapssatsingen er forankret i skolens læreplaner og er en viktig del av utvikling av morgendagens elevferdigheter, eller såkalte «21`st Century Skills» som fremmer verdier som innovasjon, kreativitet og entreprenørskap.

Lurøy kommune ønsker elevene ved Konsvik skole lykke til med det gode arbeidet!