Container for strandryddeavfall på Onøy

På Onøy - Klikk for stort bildeVi har, i samarbeid med Polarsirkelen friluftsråd og med HAFs prosjekt «Rent Hav Helgeland», fått til en prøveordning med en fast container for avhending av strandryddeavfall på Onøy/Lurøy. Denne er plassert mellom rådhuset og Nova Sea sin landbase. Levering av avfall fungerer på samme måte som tidligere, - i henhold til Rent Hav Helgeland sin ryddeveileder.

Containeren er låst. Nøkkel kan lånes på rådhuset mellom kl. 09.00 og 15.00 mandag til fredag. Utenfor rådhusets åpningstider kan Bjørn Molvik kontaktes på telefonnummer 905 95861. Levering avtales nærmere med ham.

VIKTIG: Vi har mange engasjerte innbyggere som gjør en fantastisk innsats med rydding av herreløst avfall. Tilbudet er etablert for at disse på en enklest mulig måte skal kunne få levert. MEN dersom containeren blir benyttet til dumping av annet avfall, eventuelt at publikum legger fra seg avfall utenfor containeren, vil den bli fjernet. I motsatt fall, dersom ordningen fungerer, vil dette kunne bidra til etablering av samme tilbud flere steder i kommunen.

Containeren tømmes ved behov, vi setter pris på å få melding når den begynner å bli full: 990 36167, 905 95861.

logoer - Klikk for stort bilde