GRATIS nettbasert trening hjemme - LIVEGYM

Klikk for stort bilde

Vi har i flere år samarbeidet med LIVEGYM om å tilby nettbasert gruppetrening til innbyggere i alle kretser. Tilbudet har blitt arrangert via idrettslag og skoler og finansieres via folkehelseavtalen med Nordland fylkeskommune. Dette gruppetilbudet kan vi grunnet koronarestriksjoner ikke tilby akkurat nå. MEN i disse tider, når organiserte fritidsaktiviteter er satt på pause, er det kanskje viktigere enn noen gang å finne gode alternativer til aktivitet, trening og en «time out».

INNBYGGERE I LURØY KAN DERFOR NÅ TRENE GRATIS HJEMME MED LIVEGYM OG LIVEGYM-SKOLE!

Livegymskole:

Her kan du velge alderstilpassede aktiviteter via trinn fra barnehagenivå til VG3. Du kan velge mellom ulike aktiviteter fra klasseromsøkt, treningsøkt, aktivitetstime, kurs og spill.

Tema er delt inn i styrke, utholdenhet dans og bevegelighet. Du kan velge hvor lang økten skal være. Du kan også velge aktivitetsbasert quiz inndelt i ulike skolefag (kombinasjon av aktivitet og fag).

Innlogging: www.livegymskole.no → klikk i den sorte boksen → velg program → slå dere løs!

Livegym:

Velg mellom kategoriene: Aerobic/kondisjon, dans/pole, lett trening, mor og barn, step, styrke/kettlebells, sykling, yoga og pilates.

Også her velger du hvor langt programmet skal være og du velger instruktør. Her er mange morsomme programmer med ulike vanskelighetsgrader og for ulike treningsnivåer. Livegym er et tilbud for voksne, men vår erfaring er at barn og unge fint kan delta sammen med voksne på mange av disse programmene.

Innlogging: www.livegym.no → bruker: luroy@livegym.no → passord: luroy → gå til «treningsarkiv» → velg hva du vil gjøre. Det går fint å logge på via web-browser på smart-TV.

Foruten treningsprogram finner du også nyttig info og inspirasjon om kosthold og matoppskrifter.

Vi håper mange vil ha glede av dette tilbudet både i hjemmeundervisningen og som et aktivitetstilbud i hjemmet!

Lurøy kommune takker vår samarbeidspartner LIVEGYM for ekstraordinær tilrettelegging, i en ekstraordinær situasjon!