Jobb i Lånekassen + bo i Lurøy = Sant?

Lånekassen søker etter teknologer og legger samtidig til rette for at søkere kan velge hvor i landet de nye ansatte vil jobbe fra. Hva med å kombinere en stilling i en landsomfattende organisasjon med å bo og leve i et oversiktlig og aktivt lokalsamfunn, i Helgelandskystens skjærgård? Lurøy byr på fantastisk friluftsliv til lands og på sjøen!

Den digitale hverdagen har tatt kvantesprang, og flere yrker blir stedsuavhengige. Det beste med det er at du kan bo og arbeide i naturskjønne Lurøy, mens du kan jobbe for et større selskap, som Lånekassen. Lurøy kan tilby et trygt oppvekstmiljø og oppvekstinstitusjoner som fokuserer på aktivitet og sine naturlige omgivelser som læringsarena, basert på kvalitet, trygghet og trivsel!

Dersom du ikke ønsker å ha hjemmekontor som fast arbeidssted, har Lurøy flere etablerte kontorfellesskap som vi kan være behjelpelige med å sette deg i kontakt med, hvor du kan inngå i et nærings- og arbeidsnettverk.

Bor du i Lurøy og leter etter en spennende IT-stilling? Ønsker du å bo i et fritidseldorado som Lurøy, men har ikke funnet den riktige IT-jobben? Jobber du allerede i næringslivet i Lurøy og har en partner som ønsker seg IT jobb? Da kan dette være en gylden mulighet! Lånekassen har lyst ut 6 stillinger, som: devops engineer, som data mananger, som frontend-arkitekt , eller kanskje du ønsker å søke på en av de tre stillingene som senior fullstack-utviklere? Her kan du lese mer om stillingene.

Er ikke dette noe som passer for deg, eller har du en partner som er på jobbjakt? Lurøy har et spennende næringsliv med fokus på innovasjon og utvikling. Sjekk ut ledige stillinger i Lurøy, på Facebook, her finner du mange ulike stillinger i det private og offentlige næringsliv i Lurøy!