Karl-Anton Swensen takker av som rådmann i Lurøy!

Karl-Anton Swensen trer av som rådmann for Lurøy kommune fra og med i dag, 31.10.22. Karl-Anton søker nå nye utfordringer i stillingen som kommunedirektør for Nærøysund kommune, en kommune med nesten 10 000 innbyggere.

Vi vil med dette rette en stor takk til Karl-Anton for et godt samarbeid og alle hans utallige arbeidstimer, igjennom disse snart 11 årene som har gått! Vi ønsker ham lykke til i den nye jobben! Her kan du lese hans avskjed:

Jeg tiltrådte som rådmann i Lurøy den 30. januar 2012, og søndag 30. oktober 2022 var min vakt som rådmann i Lurøy kommune over.  Det er vemodig å skulle forlatte denne flotte kommunen etter snart 11 år som rådmann i Lurøy. Men det er en tid for alt, nå venter nye utfordringer.

Jeg ønsker å takke alle de tre ordførerne som har vært i min periode for meget godt samarbeid. Først Bjørnar Skjæran som ansatte meg, deretter Carl Einar Isachsen og nåværende ordfører Håkon Lund.

Alle tre ordførerne har vært opptatt av å utvikle Lurøy kommune til det beste for innbyggere og næringsliv, samt bidratt til godt samarbeid mellom rådmann og politisk nivå. Lurøy kommune har et kommunestyre som er unikt, og tverrpolitisk opptatt av samarbeid for utvikling av hele kommunen. Dette skal Lurøy skal være stolt av!

Jeg er overbevist om at påtroppende kommunedirektør Stian Skjærvik har hatt Lurøy kommunestyre sitt gode omdømme med i sin vurdering for å komme tilbake til Lurøy. Lurøy kommune er heldig som har lykkes med å få havn denne tilsettingen. Ordfører Håkon Lund har med dette på rekordtid fått loset i havn en vellykket ansettelse av kommunedirektør, det står det respekt av.

Etter mange år i Lurøy er jeg overbevist om at kommuneorganisasjonen må være en av de beste i landet, effektiv, løsningsorientert og opptatt av å levere gode tjenester til det beste for innbyggerne i Lurøy for å nevne noe.

Denne filmen «Slik er det å arbeide i omsorgstjenesten i Lurøy» er ikke tilgjort, men illustrerer på en god måte den gode ånden som er hos ansatte i Lurøy kommune. Jeg er både stolt og imponert over innsatsen til alle kommuneansatte i hele organisasjon. Stor takk til alle dere, og stå på videre!

Jeg ber dere ta godt imot kommunedirektør Stian Skjærvik, og føler meg trygg på at han viderefører den gode tradisjonen med kontinuitet på øverste ledernivå i Lurøy kommune. Jeg ønsker konstituert rådmann Øyvind Toft lykke til med å lose overgangsperioden i havn frem til Stian er på plass 2. januar 2023.

Til slutt vil jeg takke ordfører og kommunestyret for flotte taler, fine ord, fantastisk sang og gaver under middagen på budsjettdugnaden. Livstidsabonnementet på Steinkjerringa vil nok fortløpende, og resten av livet, minne meg på den flotte tiden jeg var i Lurøy. 

 

Takk for meg og lykke til med videre utvikling av Lurøy Kommune.

Lurøy kommune er definitivt Liv laga!

 Karl-A

 

Ordføreren takker!

For din innsats som rådmann i Lurøy kommune i snart 11 år.
I denne tiden har du bidratt til utvikling i Lurøy, til å løfte organisasjon, og bidratt til strategisk videreutvikling av kommunen.

Samarbeidsklimaet mellom administrativt nivå og politisk nivå har vært godt, og fruktbart, til beste for alle innbyggerne i kommunen.

En epoke er over og en ny begynner for oss i Lurøy.

Den siste fast ansatte rådmannen i kommunen fratrer, konstituert rådmann starter jobben nå.
Når nyttårsfeiringen er over, begynner nytilsatt kommunedirektør i jobben.

 

Takk for godt samarbeid. Vi ønsker Karl-Anton lykke til som ny kommunedirektør i Nærøysund kommune.

 

Med vennlig hilsen

Håkon Lund
Ordfører