Lansering av ny profil

Klikk for stort bildeI dag, kl. 09:00, ble Lurøy kommune sin profil lansert på Aldersund oppvekstsenter. Ordfører kjørte kommunes siste innkjøp av elbil, med kommunens nye profil, til oppvekstsenteret.  På skolen fikk spente elever presentert kommunens visuelle uttrykk.

Lurøy kommune har jobbet i prosess for å få utarbeidet profilen i 1,5 år. Resultatet ble presentert den 15. juni. Ordfører fortalte om bakgrunn for hvorfor kommunen har fått utarbeidet profil, og hvordan det har vært jobbet i kommunens mange enheter med å spille inn hva de enkelte etatene (skole, oppvekstsenter, barnehage, omsorgsenter, teknisk etat, NAV og eldreråd etc) mente kjennetegner kommunen. Alle innspillene ble oversendt Allsidig Design, som har vært en tett samarbeidspartner igjennom hele utviklingsprosessen.

Ordfører fortalte hvorfor det har vært sentralt å videreføre LIV LAGA, og elevene kom med forklaring på betydningen på de enkelte symbolene på livslinja. Etter visning av bilen ble elevene inndelt i grupper og utfordret på å lage den høyeste Steinkjerringa, ved hjelp av marshmellows, spaghetti, tape og tråd.  Den høyeste Steinkjerringa var 49 cm, og ei stolt gruppe fikk overrakt hvert sitt kommunekrus med den nye profilen.

Besøket ble avsluttet med marsipankake.