Lurøy kommune har ledige stillinger som vedlikeholdsarbeider og feier

Teknisk etat har ledige stillinger som vedlikeholdsarbeider på Sleneset, og som feier.

Som vedlikeholdsarbeider bør du ha relevant fagbrev i bygge- eller anleggsfag, gjerne med minst C1/BE og anleggsmaskinførerbevis. Relevant erfaring kan erstatte formell utdannelse, og annen relevant utdannelse og/eller praksis vil kunne komme i betraktning.

Dersom du ønsker å søke på stilling som feier, er det ønskelig med relevant fagbrev. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdannelse/fagkrav, gjerne med kompetanse innenfor feiling

Lurøy kommune kan tilby et hyggelig miljø og dyktige kollegaer og varierende arbeidsoppgaver med rom for egenutvikling. Kommunen kan være behjelpelig med å skaffe bolig og tilbyr konkurransedyktige betingelser, inkludert gode pensjons – og forsikringsordninger.

Les gjerne mer om stillingene, velkommen som søker som vedlikeholdsarbeider og som feier!