Salg av enebolig på Onøy

Lurøy kommune skal selge Onøyveien 108, gnr 20, bnr 48. Eiendommen skal selges til boligformål.

Boligen er lokalisert sentralt på Onøy med kort vei til skole, barnehage, svømmehall og butikk. Adkomsten er fra fylkesvei, og består av gruset innkjørsel med parkeringsplass for 1-2 biler.

Onøyveien 108 er en enebolig over to plan med stue, kjøkken, bad, 3 soverom og bod i 1. etg. Underetasje inneholder blindkjeller, bodarealer og garasje. Bygget er 157 m2 BRA. Byggeår er 1972/73. Det er relativt nytt tak på bygget og drenering er laget ny for ca. 6 år siden. For detaljer angående tilstand, planløsninger, etc. henvises det til takstrapport (PDF, 2 MB), opprinnelige plantegninger (PDF, 1002 kB) og situasjonsplan (JPG, 132 kB) . Det gjøres oppmerksom på at tegninger kan fravike noe i forhold til eksisterende bygg.

Takstmann har vurdert markedsverdi til 1.450.000 kr

Visning for eiendommen gjennomføres torsdag 20. januar klokken 09:00 og torsdag 27. januar kl. 12:00. Det er mulig å se på huset på andre tidspunkt, kontakt da Hallgeir Moe på mobil 91913472 for avtale.

Salgsprosess:

• Første gangs bud sendes per e-post til atle.henriksen@luroy.kommune.no eller per brev adressert til Lurøy kommune, Teknisk etat, Sjyskjærveien 2, 8750 Tonnes
  • Bud må være mottatt av kommunen innen den 31. januar kl. 14.00
  • Det vil så bli gjennomført budrunde per e-post torsdag den 3. feb. fra kl. 12.00 (blant de som har levert inn bud innen fristen)

Lurøy kommune forbeholder seg retten til å forkaste alle innkomne tilbud dersom de vurderes å være for lave. Bud på annen bruk enn til helårsbolig vil ikke bli akseptert