Turistinformasjon i Lurøy, 2021

Klikk for stort bildeTuristinformasjonen i Lurøy er åpent fra 23.juni til 6. august 2021:

Mandag til fredag mellom kl. 11 og 16

Lørdag og søndag mellom kl. 12 og 16

Turistinformasjonen  holder til i lokalene til Grønsvik Kystfort.

I sommer har vi vært så heldige å få Odd Einar Hansen som turistvert! Odd Einar har allerede reist i kommunen og møtt noen av reiselivsaktørene, blitt kjent med Lurøy og fordelt vår reiselivsbrosjyre til butikker, på båter og hos reiselivsaktører.

Turistverten kan gi informasjon om alt fra spisesteder og overnattingsmuligheter, til bookbare aktiviteter, arrangementer og severdigheter. Sjekk også kommunens facebookside og instagramskonto. Odd Einar vil bruke disse kanalene til å fortelle hva som skjer og komme med tips om aktiviteter.

Tips!
Hver lørdag arrangeres en lokal tur, der turistverten vil legge opp tur og delta. Informasjon om ukas tur vil komme på kommunens Facebook og Instagramskonto.  Følg med!

Klikk for stort bilde

Lurøy kommune og vår turistvert ønsker alle en riktig god, aktiv og trygg sommer!

Turistinformasjonen i Lurøy