Turistinformasjon i Lurøy

Klikk for stort bildeTuristinformasjonen i Lurøy kommune er i lokalene til Grønsvik Kystfort. Turistinformasjonen er åpent for publikum i perioden 24.06. - 04.08.19, mandag til fredag mellom kl. 11 og 17, og mellom kl. 12 og 17 på lørdager og søndager.

Du når oss dessuten på turistinfo@luroy.kommune.no, eller på mobil: 901 89 318

I sommer holder turistkontoret åpent av 2 flotte turistverter. De heter Johan-Petter Dragic og Leo Stoll. De har hatt en ukes opplæring, der de har reist rundt i kommunen for å møte noen av reiselivsaktørene og bli kjent i Lurøy.

Stikk gjerne innom for å hilse på dem, og få med deg god informasjon om hva som er planlagt gjennomført i Lurøy i løpet av sommeren! Turistvertene kan gi informasjon om alt fra restauranter og overnattingsmuligheter, til bookbare aktiviteter, arrangementer og severdigheter. Sjekk også kommunens facebookside og instagramskonto. Johan-Petter og Leo vil bruke disse kanalene til å fortelle hva som skjer og komme med tips om aktiviteter.

Tips!

Hver torsdag arrangeres turer, der turistvertene stiller som guide. Informasjon om ukas tur vil komme på fb/insta. På lørdager og søndager tennes grillpanna, og det blir mulig å få kjøpt seg bålkaffe og grille (medbrakt) grillmat, eller kjøpe pølser/hamburgere for å grille selv.

Klikk for stort bilde

Lurøy kommune og turistvertene ønsker dere alle en riktig god sommer!  

Kontakt

Turistinformasjonen i Lurøy