Lovund barnehage

Lovund barnehage er en 4 avdelings barnehage som ligger midt i sentrum på Lovund.

Avdelingene  "Knerten" og " Tommeliten" er for de mellom 0 - 3 år, avdelingen   "Askeladden" og "Bruse"  er for de eldste. Lovun barnehage har plass til 54 barn.  

Litt om barnehagen

Vi som jobber i barnehagen vil være tilgjengelig, tilstede og inkluderende for barna. Barna skal få lov til å undre seg over ting, oppleve og erfare / utforske de små ting i hverdagen. Vi ønsker at humoren og det pedagogiske innholdet skal være som en rød tråd igjennom dagen.  De voksne skal være til stede for barne  med hele seg, vise respekt og engasjement . I barnehagen vil barna ha medvirkning, lære positivt sosialt samspill og lære selvstendighet på det nivået de er. Barn og voksne skal ha gjensidig respekt for hverandre, være spontan og ha mye glede og humor i løpet av barnehagedagen.

Visjon

”Se og bli sett”

Mål

Hvert tema har sine mål. Se i årsplanen

 

 

 

 

 

Fysiske fasiliteter

Barnehagen er bygd over 1 plan,  har et flott uteområde og kort vei til naturen. Tilgang til basseng fra oktober til mars og tilgang til flerbrukshall hele året. 

 

 

Helsefremmende barnehage

Vi jobber med  "Grønne tanker, glade barn" - anerkjenner hverandre slik man er og er bevisste på ungene, deres tanker og  de situasjoner de er i.  Barnehagen følger noen av kriteriene for  helsefremmende barnehage og søker å bli godkjent innen 2018.

Kontakt

Adresse

Lovund barnehage 

Sjyveien 20

8764 Lovund

Kartpunkt

Kart

Tilbakemelding